UDRUGA ZA PREVENCIJU PREKOMJERNE TEŽINE
ASSOCIATION FOR OVERWEIGHT PREVENTION
Osnovana je u listopadu 2002. godine.
Naša je želja potaknuti svaku osobu na preuzimanje odgovornosti za vlastito zdravlje, jer se samo znanjem o ispravnom načinu življenja, pravilnom prehranom i fizičkom aktivnošću, može raditi na osobnoj prevenciji.
Predjela
PEČENI TOFU
- Detalji
- Objavljeno Subota, 03 Studeni 2007 18:05
- Hitovi: 5581
PEČENI TOFU
Sastojci:
30 dag svježeg tofuashoyu ili začinske soli
senf
origano
đumbir
malo jabučnog octa
malo vode
Postupak:
Od shoyua ili soli, senfa i začina naprviti marinadu. Tofu narezati na ploške debljine 1 cm i staviti ih u marinadu. Tako pripremljeni tofu može stajati u hladnjaku i nekoliko dana. Staviti marinirani tofu u tepsiju u koju je prethodno stavljen masni papir i peći u pećnici na 160-180 stupnjeva, dok ne dobije rumenu boju. Paziti da se ne presuši.
Radionica kuhanja, prosinac 2005.
Voditeljica radionice: Sonja Njunjjić,
Recepti Sonja Njunjić/Irena Švenda/Mirela Vidović
Objavljeno u tjedniku NACIONAL, prilog ZDRAV ŽIVOT“ – 26.12.2005.G.