UDRUGA ZA PREVENCIJU PREKOMJERNE TEŽINE
ASSOCIATION FOR OVERWEIGHT PREVENTION
Osnovana je u listopadu 2002. godine.
Naša je želja potaknuti svaku osobu na preuzimanje odgovornosti za vlastito zdravlje, jer se samo znanjem o ispravnom načinu življenja, pravilnom prehranom i fizičkom aktivnošću, može raditi na osobnoj prevenciji.
Predjela
Namaz od bakalara sa komoračem
- Detalji
- Objavljeno Četvrtak, 10 Studeni 2011 11:26
- Hitovi: 8184
Sastojci:
¾ kg pomočenog i skuhanog bakalara;
1 glavica komorača (gomoljasti dio);
10 režnjeva češnjaka;
1 čaša juhe od bakalara;
1 dcl maslinovog ulja;
začini po želji (bosiljak ili menta i zeleni listići komorača)
Priprema:
U mlijeku kuhati češnjak gomolj komorača. Prethodno pomočeni i skuhani bakalar od oko ¾ kg očistite i isjeckajte na komade te ribi dodajte 10 režnjeva u mlijeku kuhanih češnjaka, malo mlijeka u kojem se bijeli luk kuhao, 1 čašu juhe od bakalara, 1 dL maslinova ulja, 1 žlicu krušnih mrvica, 4 režnja svježeg češnjaka.
Posolite i popaprite te sve skupa u mikseru sameljite u grubu smjesu. Na kraju dodajte malo nasjeckanog bosiljka (ili mente) i zelenih listića komorača (sa zelene stabljke).
Namaz služite hladan s prepečenim kruhom.
Posolite i popaprite te sve skupa u mikseru sameljite u grubu smjesu. Na kraju dodajte malo nasjeckanog bosiljka (ili mente) i zelenih listića komorača (sa zelene stabljke).
Namaz služite hladan s prepečenim kruhom.
Uppt, Radionica kuhanja br. 4/10.11.2011